“Євробачення-2024”: букмекери спрогнозували, хто переможе у першому півфіналі

Приблизний час читання 1 хв. читання

Україна лідирує серед фаворитів букмекерів.

Букмекери міжнародного пісенного конкурсу оновили свої прогнози щодо ймовірних переможців у першому півфіналі “Євробачення-2024”. Представниці України Alyona Alyona та Jerry Heil залишаються лідерами у букмекерській таблиці.

Українські співачки підкорили своєю піснею “Teresa & Maria” єврофанів. Якщо у загальному рейтингу букмекерів дует посідає поки що третє місце, то в першому півфіналі їм пророкують перші позиції.

Як відомо, після першого півфіналу, який відбудеться вже 7 травня, у гранд-фінал увійде лише 10 з 15 можливих країн. Alyona Alyona та Jerry Heil, серед іншого, виступатимуть п’ятими у першому півфіналі. Прогноз букмекерів, що опублікований на сайті Eurovision World, показує, що в України з ймовірністю у 96% посяде перше місце у півфіналі. Співачки поки що ділять першість з представником Хорватії – співаком Baby Lasagna.

Відео дня

Повний список країн, які можуть увійти до гранд-фіналу “Євробачення-2024”:

  • Україна – alyona alyona & Jerry Heil;
  • Хорватія – Baby Lasagna;
  • Литва – Silvester Belt;
  • Фінляндія – Windows95man;
  • Ірландія – Bambie Thug;
  • Люксембург – Tali;
  • Кіпр – Silia Kapsis;
  • Польща – Luna;
  • Португалія – Iolanda;
  • Сербія – Teya Dora.
скріншот eurovisionworld.com

Як відомо, конкурс проходитиме у Мальме, Швеція. Перший півфінал пройде вже 7 травня, а другий – 9 травня. Гранд-фінал очікується 11 травня.

Нагадаємо, раніше представник Швейцарії на “Євробаченні-2024” висловився про українських співачок.

Вас також можуть зацікавити новини:

Україна продовжує займати провідні позиції серед фаворитів букмекерів на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення-2024”. Виконавиці Alyona Alyona та Jerry Heil блискуче заінтригували єврофанів своїм виступом і піснею “Teresa & Maria”. Незважаючи на те, що в загальному рейтингу букмекерів дует займає третє місце, в них є великий потенціал здобути перше місце в першому півфіналі.

Після першого півфіналу, який відбудеться 7 травня, у фінал пройде лише 10 з 15 країн. Alyona Alyona та Jerry Heil виступатимуть п’ятими у цьому півфіналі.За прогнозами букмекерів, які опубліковані на сайті Eurovision World, Україна має ймовірність у 96% посісти перше місце в півфіналі. Вони наразі ділять першість з Baby Lasagna, представником Хорватії.

Це дуже вражаючий результат для України, яка востаннє перемогла на “Євробаченні” ще у 2016 році. Alyona Alyona та Jerry Heil втілюють дух сучасної української музики і культури. Їхні пісні та виступи відображають сильні жіночі голоси, а також актуальні та важливі теми. Україна не раз доводила свій потенціал на міжнародних музичних конкурсах і цього разу може стати плавильною печаткою в серцях глядачів та поціновувачів музики.

Проте конкуренція на “Євробаченні-2024” дуже висока, і у кожного учасника є шанси на перемогу. Подивимося, як розвиватиметься події та як Україна зуміє впоратися з конкурентами у гранд-фіналі. Нам залишається лише чекати на виступи Alyona Alyona та Jerry Heil і бажати їм успіху у виконанні їхньої музики та уроку Європі про українську культуру.

Джерело: unian.ua

+ There are no comments

Add yours