У Харкові ще до сигналу повітряної тривоги пролунали вибухи, росіяни атакували місто ракетами

Приблизний час читання 1 хв. читання

Останні новини з Харкова звелішують тривогу серед місцевого населення. Сьогодні, о 3.50 годині, місто знову стало свідком серії вибухів. Згідно з повідомленнями, ракети були запущені в районі за межами міста. Пабліки “Харьков Life | Харків” і “Чому тривога | Радар” привернули увагу до цих подій. Повітряна тривога була оголошена в 3.53 годині, що свідчить про ймовірність ракетних атак з боку Росії. Однак, о 4.09 годині тривогу було скасовано, і наразі небо над всією Україною є безхмарним. Інформація про наслідки атаки поки недоступна, проте відомо, що внаслідок удару одного з безпілотників загорілися три приватні будинки, а щонайменше одна людина отримала поранення. Для отримання актуальних даних слід звертатися до офіційних джерел. Залишайтесь з нами, щоб отримувати нові повідомлення про ситуацію.

Сьогодні, 5 травня, близько 3.50 у Харкові вдруге за цю ніч пролунали вибухи.

“Ракета – вибух в області”,  – повідомив о 3.52 паблік “Харьков Life | Харків”. “Харків під обстрілом!” – сповістив наступної миті моніторинговий паблік “Чому тривога | Радар”.

Повітряну тривогу на Харківщині оголосили о 3.53, вже після того, як тут пролунали вибухи. Ймовірно, росіяни атакують регіон балістикою.

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

“У Харкові було чутно серію вибухів, які пролунали, ймовірно, за межами міста”, – повідомили о 3.56 кореспонденти “Суспільного”.

О 3.59 “Харьков Life | Харків” повідомив про нові вибухи у місті.

О 4.09 повітряну тривогу у Харківській області скасували. Станом на цей час небо над усією Україною – чисте. Про наслідки ракетної атаки на Харківщину дізнаємося з офіційних джерел.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 5 травня, під час атаки російських ударних безпілотників на Харків “шахед” влучив у приватний сектор Основ’янського району, внаслідок удару загорілися три приватні будинки, щонайменше одна людина отримала поранення.

Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Джерело: zn.ua

+ There are no comments

Add yours