Повітряна тривога на Львівщині сповіщає про запуск крилатих ракет з російських бортів

Приблизний час читання 1 хв. читання

Стаття, на яку ми посилаємося, повідомляє про дуже тривожну ситуацію в Україні. Оголосивши ракетну небезпеку для всіх областей, Повітряні сили ЗСУ інформують про приліт ракет і ударних дронів. Звістки про крилаті ракети, що атакують Дніпро, Одесу і Харків, насторожують кожного. Більше того, зафіксовано декілька груп ударних дронів, які потенційно можуть спричинити ще більше хаосу і руйнації. Нагадаємо, що наприкінці минулої доби з аеродрому “Оленья” вилетіла група стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. За даними статті, 11 бомбардувальників були заряджені крилатими ракетами, 7 перебували на “Оленья”, а 4 – на “Енгельс”. Оперативна інформація про повітряні тривоги нагадує усім про загрозу, яка нині перебуває в повітрі над Україною. Щоб отримати більше подробиць та оновлень, рекомендуємо слідкувати за щоденними повідомленнями на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook.

04:59 19 квітня 2024 р.

Сигнал повітряної тривоги пролунав о 04.56.

Про приліт ракет і ударних дронів DailyLviv.com повідомляє з посиланням на Повітряні сили ЗСУ. Оголошена ракетна небезпека для всіх областей. Крилаті ракети атакують Дніпро, Одесу, Харків.

На території України зафіксовано кілька груп ударних дронів.

Нагадаємо, наприкінці доби 18 квітня було зафіксовано виліт групи стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з аеродрому “Оленья”.

Як писав DailyLviv.com 15 квітня, 11 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС зарядили крилатими ракетами. 7 бортів перебувало на аеродромі «Оленья» та 4 — на летовищі «Енгельс».

Дивіться карту повітряних тривог.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

Джерело: dailylviv.com

+ There are no comments

Add yours