Росіяни атакували Полтаву, у місті вибухи – ГЛАВКОМ

Росіяни атакували Полтаву, у місті вибухи ГЛАВКОМ

Вчора ввечері, зловісна атака російських сил на місто Полтава сталася, в результаті чого відбулися численні вибухи по всьому місту. Ця агресія викликала хаос і паніку серед місцевого населення, а також міжнародне обурення.

За даними очевидців, починаючи з опівнічі вчора, Полтаву обстрілювали з авіації та артилерії російських військ. Вибухи прогриміли у різних частинах міста, призводячи до руйнування будинків, пошкодження інфраструктури та втрат серед мирного населення.

Спалахи насильства у Полтаві – частина більшої кампанії російської агресії проти України. Цей напад є загостренням конфлікту, який триває від початку 2022 року, коли Росія почала нав’язувати свою волю нашій країні через воєнну силу.

Україна відповідала на агресію з відвагою та спробами захистити свою територіальну цілісність, але агресивні дії Росії продовжують завдавати шкоди нашому народу та нашій країні.

Ми закликаємо міжнародне співтовариство розглянути цей новий злочин Росії та прийняти ефективні заходи для припинення агресії та захисту України. На цей момент, Полтава вимагає термінової гуманітарної допомоги для постраждалих та відновлення міста після цього жахливого нападу.

Росіяни атакували Полтаву, у місті вибухи  ГЛАВКОМ

Джерело: glavcom.ua

+ There are no comments

Add yours