Графік руху поїздів Укрзалізниці під час повітряної тривоги

Приблизний час читання 1 хв. читання

Укрзалізниця підтверджує, що поїзди продовжують курсувати за графіком навіть під час повітряної тривоги. Це дає пасажирам можливість подорожувати безпечно та зручно, не залежно від погодних умов. У разі повітряної тривоги, посадка та висадка здійснюються через підземні переходи, якщо вони є. Також, очікування на рейси обов’язково проводяться в укриттях.

Для пасажирів, які не встигли на потяги через тривалу повітряну тривогу в різних регіонах, провідники та стюарди Укрзалізниці допустять їх на наступні рейси аналогічного напрямку протягом доби. Якщо вам потрібна допомога з пошуком вільних місць на таких рейсах, зв’яжіться з онлайн-підтримкою у месенджерах (Viber, Telegram, Facebook, Apple Messages), застосунку або за номером телефону 0 800 503 111.

Укрзалізниця забезпечує безперебійну роботу поїздів навіть під час повітряної тривоги, що є важливим для пасажирів, які мають необхідність подорожувати. Звертайтеся до онлайн-підтримки або телефонуйте для отримання допомоги з пошуком вільних місць на рейсах.

Повідомлення Укрзалізниці: Поїзди курсують за графіком під час повітряної тривоги

Згідно з інформацією залізничників, пасажирські, евакуаційні, медичні та інші поїзди Укрзалізниці, включаючи Kyiv City Express та Dnipro City Express, продовжують курсувати за графіком під час повітряної тривоги.

У разі повітряної тривоги, посадка та висадка здійснюються через підземні переходи, якщо вони є. Також, очікування на рейси обов’язково проводяться в укриттях.

Для пасажирів, які не встигли на потяги через тривалу повітряну тривогу в різних регіонах, провідники та стюарди Укрзалізниці допустять їх на наступні рейси аналогічного напрямку протягом доби.

Якщо вам потрібна допомога з пошуком вільних місць на таких рейсах, зв’яжіться з онлайн-підтримкою у месенджерах (Viber, Telegram, Facebook, Apple Messages), застосунку або за номером телефону 0 800 503 111. Ми готові вам допомогти!

Вінниця.info, фото ілюстративна

Цитата автора сайту:

“Повідомлення Укрзалізниці підтверджує, що поїзди продовжують курсувати за графіком навіть під час повітряної тривоги. Це дає пасажирам можливість подорожувати безпечно та зручно, не залежно від погодних умов.”

Висновок автора сайту:

Укрзалізниця забезпечує безперебійну роботу поїздів навіть під час повітряної тривоги, що є важливим для пасажирів, які мають необхідність подорожувати. Звертайтеся до онлайн-підтримки або телефонуйте для отримання допомоги з пошуком вільних місць на рейсах.”

Джерело: vinnitsa.info

+ There are no comments

Add yours