Збірна Італії втратила гравців перед матчем з Україною

Приблизний час читання 1 хв. читання

Тренерський штаб збірної Італії під керівництвом Лучано Спаллетті зазнав втрат перед заключними поєдинками кваліфікації Євро-2024. Троє футболістів не зможуть приєднатися до команди через травми.

Після матчів Серії А в неділю, воротар “Наполі” Алекс Мерет, захисники “Мілана” Давіде Калабрія і “Аталанти” Рафаел Толой вирішили відмовитися від участі у зборах збірної “Скуадра Адзурра”. Цю інформацію опублікували на офіційному сайті Італійської федерації футболу.

Це був перший виклик для Калабрії і Толоя до національної команди під керівництвом Спаллетті. Зазначається, що тренер не буде запрошувати інших гравців на заміну.

Збірна Італії зіграє на своєму полі проти Північної Македонії 17 листопада, а 20-го числа виїде на гостьовий матч проти збірної України.

“Це буде гра нашого життя”. Зінченко – про мотивацію на матч проти Італії.

Висновок автора сайту: Тренерський штаб збірної Італії потерпає втрати перед важливими поєдинками кваліфікації Євро-2024. Травми не дозволять трьом гравцям приєднатися до команди, але це дасть можливість іншим футболістам показати себе на міжнародному рівні.

Source: ua-football.com

+ There are no comments

Add yours