Що нового в iPhone 15 в порівнянні з iPhone 14: інновації та функції – Володимирець.Сity: Вісник Полісся

Приблизний час читання 1 хв. читання

Apple презентує новий iPhone 15. Як завжди, нове покоління складається з чотирьох різних моделей, які підіймають планку продуктивності, дизайну та інновацій. Нижче ми докладніше розглянемо iPhone 15 і пояснимо, які нові функції ви можете очікувати порівняно з iPhone 14. На перший погляд, зміни здаються мінімальними, але при ближчому розгляді стає помітно кілька цікавих характеристик.

Значне оновлення камери для iPhone 15

iPhone 15 і iPhone 14 оснащені подвійною камерою. Якщо основна камера iPhone 14 все ще має 12 мегапікселів, основна камера iPhone 15 має роздільну здатність 48 мегапікселів. Це вже використовується в моделі Pro 14-го покоління. Якщо ви обираєте iPhone 15, ви можете сподіватися на помітне оновлення камери. Купити Айфон 15 в магазині eStore можна за вигідною ціною та з гарантією. Окрім основної камери, обидва мають надширококутний об’єктив із роздільною здатністю 12 мегапікселів. Крім того, камера iPhone 15 має подвійний телефото зум, який працює як третій об’єктив і знімає навіть віддалені об’єкти з неймовірно чіткими деталями. Apple встановила 12-мегапіксельну фронтальну камеру TrueDepth для селфі.

IPhone 15 і iPhone 14 дуже схожі

Як завжди, Apple використовує мінімалістичний дизайн для обох пристроїв, який вражає гладкими закругленими алюмінієвими краями та задньою частиною з міцного скла. IPhone 15 представлений у п’яти м’яких пастельних кольорах, тоді як iPhone 14 доступний у більш яскравих кольорах, таких як жовтий або червоний. Інша значна зміна стає помітною лише тоді, коли ви дивитесь на нижню частину iPhone 15. Тут перевірений порт Lightning замінено на порт USB-C. Це робить зарядку ще простішою.

iPhone 15 і 14: дисплей

З iPhone 15 і iPhone 14 ви можете сподіватися на дивовижний дисплей. Обидва телефони оснащені екраном Super Retina XDR, який займає майже всю передню частину пристроїв — залишився лише вузький край дисплея. Обидва дисплеї мають розмір 6,1 дюйма, тому пропонують велику площу відображення для всього вашого вмісту. Коли справа доходить до роздільної здатності, є лише незначні відмінності: iPhone 15 може обробляти більше пікселів (2556 x 1179), ніж iPhone 14 (2532 x 1170), що призводить до дещо більшої роздільної здатності. Обидва дисплеї також працюють із частотою оновлення 60 Гц, забезпечуючи плавні переходи. На iPhone 14 https://estore.ua/ua/smartfony/iphone-14/ фронтальна камера розміщена в крихітному прямокутному вирізі, розташованому у верхній центральній частині дисплея. IPhone 15 оснащений інноваційним Dynamic Island, який був лише на моделях Pro минулого року. Динамічний острів — цікава функція, яка значно покращує користувацький досвід — ви можете використовувати його для керування музикою або відповіді на дзвінки.

iPhone 15 і iPhone 14 з довготривалим акумулятором і великим обсягом пам’яті

Що стосується продуктивності акумулятора, iPhone не залишає бажати кращого. Виробник оснастив обидві моделі довговічною літій-іонною батареєю, яка надійно забезпечує мобільні телефони енергією. За словами Apple, ви можете транслювати до 16 годин відео та слухати до 80 годин музики за допомогою iPhone 15 та iPhone 14. Крім того, обидва смартфони швидко заряджаються, і їх можна миттєво зарядити за допомогою адаптера живлення на 20 Вт — акумулятор знову заряджається наполовину приблизно за 30 хвилин. Якщо ви віддаєте перевагу бездротовій зарядці, ви можете зробити це за допомогою MagSafe або Qi. У внутрішній пам’яті відмінностей також немає. Смартфони доступні зі 128, 256 і 512 Гб пам’яті.

Джерело: volodymyrets.city

+ There are no comments

Add yours