alyona alyona та Jerry Heil потягом поїхали на “Євробачення-2024”: як артисток проводжали на конкурс

Приблизний час читання 1 хв. читання

Співачки також анонсували благодійний збір на відбудову України.

благодійний збір “Мій голос відбудовує” на платформі UNITED24. Мета співачок —  зібрати 10 мільйонів гривень.

Всі кошти підуть на відбудову гімназії в селі Велика Костромка, Дніпропетровська область. На початку повномасштабної війни населений пункт постійно перебував під обстрілами російських окупантів. Ворог вщент зруйнував гімназію та залишив 250 дітей без навчального закладу. Тож alyona alyona та Jerry Heil хочуть зібрати кошти на відбудову та допомогти школярам повернутися за парти.

Зазначимо, “Євробачення-2024” відбудеться вже за півтора тижня. Півфінали пройдуть 7 та 9 травня, а фінал — 11. Представниці від України змагатимуться за вихід до гранд-фіналу 7 травня. Редакція сайту ТСН.ua ретельно стежитиме за перебігом подій на конкурсі та першою повідомить про найголовніші події.

Нагадаємо, раніше організатори “Євробачення-2024” показали, якою буде сцена міжнародного конкурсу. Також вони поділилися, як готували арену.

Читайте також:

Українські співачки alyona alyona та Jerry Heil не тільки беруть участь у “Євробаченні-2024”, але й намагаються зробити щось добре для своєї країни. Вони оголосили благодійний збір “Мій голос відбудовує” на платформі UNITED24 з метою зібрати 10 мільйонів гривень. Ці кошти будуть спрямовані на відбудову гімназії в селі Велика Костромка, яка стала жертвою російської агресії. Обстріли з боку окупантів призвели до зруйнування гімназії та позбавили 250 дітей навчального закладу.

Це дуже важлива іниціатива, яка не тільки допоможе відновити освітній заклад, але й дозволить дитячому населенню знову зайнятися навчанням. Я впевнений, що значна частина громади підтримає цю акцію, оскільки справи благодійності завжди знаходять підтримку серед громадськості. Крім того, такі благодійні акції несуть велику символіку, показуючи солідарність та підтримку важливих справ.

Співачки alyona alyona та Jerry Heil не тільки представлять Україну на “Євробаченні-2024”, але й стануть справжніми посланниками миру та надії. Їхній участь у благодійному зборі показує, що вони не залишаються осторонь важних проблем країни і виявляють громадянську активність.

Окрім цього, старання співачок над створенням благодійного фонду може стати прикладом для інших артистів та знаменитостей, які також зможуть підтримати відновлення постраждалих місць. Така співпраця між виконавцями та громадськістю є важливим кроком у будівництві сильної, єдиної та дружньої країни.

Незважаючи на те, що “Євробачення-2024” наближається, ми маємо запам’ятати, що цей конкурс – це не тільки музичне шоу, але й можливість залучити увагу світу до проблем, з якими стикається наша країна. Надзвичайна виставка в Європі може бути платформою для піару України й нагадати про необхідність допомоги у відновленні постраждалих регіонів.

Тому, всім нам залишається бажати співачкам alyona alyona та Jerry Heil успіхів на “Євробаченні-2024” та підтримати їхню благодійну акцію. Нехай ці дії стануть початком великих змін у відновленні нашої країни та підвищенні її міжнародного престижу.

Джерело: tsn.ua

+ There are no comments

Add yours