“Це ж не цирк” – реакція мережі на костюми alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення

Приблизний час читання 1 хв. читання

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Представниці України на “Євробаченні-2024” alyona alyona і Jerry Heil вже відправилися у шведське місто Мальме. Дует змагатиметься за вихід до гранд-фіналу 7 травня.

Під час національного відбору журі порекомендувало змінити образи артисток і нещодавно вони продемонстрували два варіанти своїх костюмів. У першому alyona alyona постала в білій сорочці, вкороченій шкіряній куртці та штанах з металевим акцентом. До аутфіту додала краватку і зібрала волосся у високий пучок.

Jerry Heil приміряла подовжені штани палаццо і чорну сукню. Образ доповнила масивним чокером. У другому варіанті alyona alyona позувала у образі total black, який складався з штанів, сукні та куртки зверху. Зірка одягла кеди, а в руках тримала металеву троянду. Jerry Heil показалась у сукні з краваткою і туфлях, під які одягла білі шкарпетки.

Вигляд виконавиць викликав бурхливе обговорення у мережі. Gazeta.ua зібрала найцікавіші коментарі під фото, які зірки опублікували в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прозора сукня, білий шлейф і золото: “Міс Всесвіт Україна” з’явилась у розкішному образі на конкурсі краси

Прихильники розділилися на два табори. Одні не зрозуміли зв’язок костюмів з піснею Teresa & Maria, інші – підтримали співачок у виборі вбрання.

“Треба щоб з піснею імпонувало. Ну аж прикро. Вибачте. Дуже хочемо вашої перемоги. Треба щоб було круто, щоб вас прикрашав одяг. Це ж не цирк”, “Сподіваюсь образи будуть інші, бажаю перемоги дівчатам”, “Давайте, малі, палайте”, “Пісня класна, стиль не подобається”, “Образ не підходить до пісні. Дуже агресивний. Невже нема нормальних артистів. А готи якісь”, “Я сподіваюсь, що ви спеціально вирішили познущатись з фанів викладаючи треш образи шоб здивувати на Євробаченні”, “Космічні. Вірю в вашу перемогу. Пісня надзвичайна”, “Які гарні образи”, – пишуть у коментарях.

Пізніше alyona alyona і Jerry Heil опублікували кадри в світлих костюмах. Цими знімками вони анонсували два власні концерти. alyona alyona постала в лонгсліві та жилетці кольору хакі, а Jerry Heil позувала в білому костюмі.

“У Альони неймовірно ніжний образ, дуже личить”, “Оу, дівчата ці костюми мені подобаються”, “Дуже гарні образи, особливо Альони”, “Нарешті костюми вогонь”, – зазначали підписники.

Остаточні образи для виступу на Євробаченні дует тримає у секреті.

Українські артистки Alyona Alyona та Jerry Heil готуються до виступу на “Євробаченні-2024”

Українські співачки Alyona Alyona і Jerry Heil представлять нашу країну на міжнародному конкурсі пісні “Євробачення-2024”, яке відбудеться у шведському місті Мальме. Фанати з нетерпінням очікують на виступ дуету, щоб побачити їх екстравагантний стиль та почути музику про щиру історію індивідуальності.

Варіації образів Alyona Alyona та Jerry Heil

Артистки розповіли про два варіанти образів, які приготували для виступу. Alyona Alyona здивувала фанатів своїм стильним та агресивним виглядом, носячи білу сорочку, шкіряну куртку і металеві акценти. У другому образі, артистка позувала в total black, об’єднуючи в собі штани, сукню і куртку.

Jerry Heil також прикинулась в різних варіантах одягу, від одягу у вигляді палаццо до світлого білого костюму. Артистка завжди вражає своїх шанувальників незвичайними образами та енергією, яку вона випромінює на сцені.

Дискусія про образи в мережі

У мережі стартувала активна дискусія щодо вибору костюмів Alyona Alyona і Jerry Heil. Частина фанатів не зрозуміли, яким чином ці образи співвідносяться з піснею Teresa & Maria, однак інші прийняли стиль виконавиць і висловили свою підтримку.

Цікаво, як вибір вбрання вплине на враження від виступу Alyona Alyona і Jerry Heil на “Євробаченні-2024”. Незалежно від реакції фанатів і експертів, ми не можемо відкинути можливість того, що ці неабияк яскраві та незвичайні образи можуть стати новим трендом індустрії моди та музики.

Остаточні образи для виступу на “Євробаченні-2024” поки що зберігаються у секреті, тож залишається тільки чекати і побачити, якими вони будуть. А поки що ми бажаємо Alyona Alyona та Jerry Heil успіху та незабутніх емоцій на цьому мега-події!

Джерело: gazeta.ua

+ There are no comments

Add yours