У Харкові пролунали вибухи, росіяни вдарили по місту ракетами

Приблизний час читання 1 хв. читання

Увечері у п’ятницю, 26 квітня, у різних областях України було оголошено повітряну тривогу через загрозу нової російської атаки. Ввечері суботи, 27 квітня, Харків було вторгнуто російськими загарбниками, згубно вплинувши на місто. За повідомленням Харківського міського голови Ігоря Терехова та начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог вдарив по місту, спричинивши кілька вибухів. Жителі Харкова були закликані залишатися в укриттях до скасування повітряної тривоги. Російські атаки також спричинили пошкодження цивільної нежитлової інфраструктури в Харкові. Попередньо не повідомляється про постраждалих, але деталі точнішої оцінки збитків все ще встановлюються. Також напередодні Повітряні сили попередили про загрозу балістики для Харківщини. Ця стаття надає огляд ситуації та останніх подій у Харкові під час російської агресії.

Фото: Карта повітряних тривог

Ворог завдав удару по Харкову

Увечері у п’ятницю, 26 квітня, в низці областей України було оголошено повітряну тривогу через загрозу нової російської атаки.

У Харкові пролунали вибухи через ракетні удари російських загарбників по місту. В області оголошена повітряна тривога. Про те, що ворог вдарив по місту у суботу, 27 квітня повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов та начальника Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Вказується, що вибухи у місті пролунали близько пів на першу ночі.

“Харків під ударом! Ворог бʼє по місту. Вже кілька вибухів”, – повідомив мер.

В ОВА закликали жителів міста перебувати в укриттях до відміни повітряної тривоги.

“Окупанти завдають ударів! Будьте в укриттях”, – написав керівник адміністрації.

Пізніше він додав, що росіяни вдарили по Салтівському району Харкова. 

 

“На цю хвилину – без постраждалих. Є пошкодження цивільної нежитлової інфраструктури. 

Деталі зʼясовуємо, триває обстеження”, – написав він. 

Перед цим Повітряні сили попередили про загрозу балістики для Харківщини.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

+ There are no comments

Add yours