У Харкові сталися вибухи

Приблизний час читання 1 хв. читання

У минулу середу в Харкові сталися обстріли та вибухи під час повітряної тривоги, що призвело до паніки серед мешканців міста. Місцеві Телеграм-канали та влада міста швидко поширили інформацію про ці нещастя, закликаючи громадян бути обережними та укритися. Багато високопосадових осіб також висловили своє занепокоєння щодо обстрілів та наголосили на необхідності захисту. Незабаром після цього, подібні інциденти були зафіксовані і в інших містах України. Враховуючи насильствену ситуацію в країні, ця серія обстрілів стала приводом для додаткової тривоги серед населення.

Влада повідомляє про обстріл.

Харкові під час повітряної тривоги сталися вибухи. В Харківській області від 12:31 лунають сирени. 

Про це повідомляють місцеві Телеграм-канали та влада міста.

“У Харкові було чутно вибухи. Вже кілька. Будьте обережні”, – наголосив мера Ігор Терехов. 

Своєю чергою, очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов заявив про обстріл армії РФ: “Харків та Харківський район: будьте обережні! Окупанти завдають ударів”.

Бригадний генерал юстиції Сергій Мельник “Марсель” інформував про загрозу застосування КАБів окупантами та просив мешканців перебувати в укриттях.

Як повідомлялося, раніше у Дніпрі пролунала серія потужних вибухів. Повітряні сили інформували про ракету в напрямку обласного центру. 

Крім того, сьогодні під час повітряної тривоги у Запоріжжі також сталися вибухи. 

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело: tsn.ua

+ There are no comments

Add yours