У Вінниці лунає сирена повітряної тривоги через визначену причину, повідомляють Повітряні Сили.

Приблизний час читання 1 хв. читання

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через наближення ворожих ударних безпілотних літальних апаратів (БпЛА). За даними повідомлення, група “шахедів” на Одещині направляється до Вінниччини, що стало причиною оголошення тривоги. Повітряні Сили ЗС України закликають мешканців дотримуватись сигналів тривоги та залишатись в укриттях до отримання сигналу відбою. Оголошено також загрозу застосування ударних БпЛА в Кіровоградській та Вінницькій областях. Слід бути обережними та готовими до можливих небезпек.

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через наближення ворожих ударних БпЛА

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через наближення ворожих ударних безпілотних літальних апаратів (БпЛА). Повітряні Сили ЗС України повідомляють про це на своєму каналі.

Група “шахедів” на Одещині направляється до Вінниччини

За даними повідомлення, група “шахедів” на Одещині направляється до Вінниччини. Ця інформація стала причиною оголошення повітряної тривоги.

Важливо дотримуватись сигналів повітряної тривоги

Повітряні Сили ЗС України закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до отримання сигналу відбою.

Загроза застосування ударних БпЛА в Кіровоградській та Вінницькій областях

Повітряні Сили ЗС України наголошують про загрозу застосування ударних безпілотних літальних апаратів (БпЛА) в Кіровоградській та Вінницькій областях. Деталі можна знайти на їхньому каналі.

Висновок

Станом на даний момент на Вінниччині оголошено повітряну тривогу через наближення ворожих ударних БпЛА. Група “шахедів” на Одещині направляється до цієї області, що стало причиною оголошення тривоги. Повітряні Сили ЗС України закликають мешканців дотримуватись сигналів тривоги та залишатись в укриттях до отримання сигналу відбою. Також існує загроза застосування ударних БпЛА в Кіровоградській та Вінницькій областях. Слід бути обережними та бути готовими до можливих небезпек.

Джерело: myvin.com.ua

+ There are no comments

Add yours